Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@11:57:38 GMT

راهنمای بهترین‌های بیمه دندانپزشکی و شرایط پوشش

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۳۰۱۳

راهنمای بهترین‌های بیمه دندانپزشکی و شرایط پوشش

خدمات دندانپزشکی یکی از پر هزینه‌ترین خدمات درمانی است. به صورتی که در کشور ما رتبه دوم بعد از هزینه‌های بستری متعلق به هزینه‌های دندانپزشکی‌ می‌باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بیمه ازکی، منظور از بیمه دندانپزشکی در حقیقت پوشش‌هایی برای رفع عیوب و مشکلات و دردهای دندانی است. در ادامه قصد داریم به بیمه دندانپزشکی، شرایط و پوشش‌های آن در بیمه درمان تکمیلی‌ می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه تکمیلی بیمه‌ تأمین اجتماعی دندانپزشکی و بیمه سلامت

بعضی از مراکز درمانی تأمین اجتماعی، خدمات دندانپزشکی را به صورت رایگان به بیمه‌شدگان خود ارائه‌ می‌دهند. اما این خدمات محدود به بعضی از خدمات ابتدایی دندانپزشکی‌ می‌شود. خدماتی مثل کشیدن دندان، پر کردن معمولی و جرم‌گیری. یکی دیگر از مشکلات این مراکز، نوبت‌گیری و هدر رفتن زمان مراجعه‌کنندگان است.

خدمات دندانپزشکی بیمه سلامت و بیمه نیروهای مسلح هم وضعیت مشابهی با بیمه تأمین اجتماعی دارد. البته بیمه سلامت بابت این خدمات پایه تعرفه‌ای ۳۰ درصدی دارد. یعنی ۳۰ درصد هزینه‌ها را از فرد دریافت‌ می‌کند.

اما یکی از مشکلات اصلی اینجاست که این بیمه‌ها پشتیبانی مناسبی از مراجعه بیمه شده به مطب‌های دندانپزشکی خصوصی نداشته و افراد مجبور می‌شوند بیشتر هزینه‌ها را خودشان پرداخت کنند.

با توجه به موضوعاتی که گفته شد، به نظر می‌رسد بهترین و تنها راه برای جبران هزینه‌های دندانپزشکی، بیمه دندانپزشکی یا همان پوشش دندانپزشکی در بیمه درمان تکمیلی است.

البته بیمه‌های تکمیلی هم مثل بیمه‌های پایه بعضی از خدمات را پشتیبانی نمی‌کنند. مثل خدمات مرتبط با زیبایی فک و دندان و ایمپلنت.

خدمات بیمه تکمیلی دندانپزشکی چگونه است؟

در بیمه تکمیلی خدمات دندانپزشکی معمولا به دو صورت وجود دارد:

۱) حالت اول:

در حالت اول بیمه‌های تکمیلی با برخی از مراکز دندانپزشکی قرارداد دارند که شما می‌توانید برای خدمات مورد نیاز خود به آنها مراجعه کنید. در این مراکز تقریبا تمام خدمات دندانپزشکی پوشش داده‌ می‌شود ولی پرداخت درصدی از هزینه‌ها تحت عنوان فرانشیز به عهده شما خواهد بود.

۲) حالت دوم:

شما می‌توانید به هر مرکز دندانپزشکی یا مطبی که تمایل دارید مراجعه کنید و از خدمات دندانپزشکی استفاده نمایید. بعد از مراجعه، امکان دریافت هزینه‌های پرداخت شده از بیمه تکمیلی وجود دارد. البته ممکن است در بعضی مواقع برای دریافت هزینه از شرکت بیمه نیاز به تأیید پزشک معتمد بیمه یا انجام رادیوگرافی قبل و بعد از درمان داشته باشید.

بهترین پوشش دندان پزشکی بیمه درمان تکمیلی

بیمه درمان تکمیلی گروهی عموما به شکل قراردادی بین نهاد یا سازمان متقاضی بیمه، و شرکت بیمه منعقد شده و شرایط و پوشش‌های آن بر اساس توافق دوجانبه‌ی طرفین مشخص می‌شود. اما سقف تعهدات و پوشش‌های بیمه تکمیلی انفرادی ثابت است.

بیمه سامان، sos و تعاون از شرکت‌هایی هستند که بیمه درمان را به شکل انفرادی ارائه می‌کنند. در ادامه به معرفی پوشش دندانپزشکی در این سه شرکت می‌پردازیم.

پوشش دندانپزشکی بیمه درمان تکمیلی سامان

بیمه درمان تکمیلی سامان شامل ۵ طرح خاص به نام طرح مهر، طرح سروش، طرح شمیم، طرح وصال و طرح عقیق است.

سقف پوشش دندانپزشکی در این ۵ طرح از ۱۰۰.۰۰۰ تومان تا ۱.۰۰۰.۰۰۰تومان قابل انعطاف است. پوشش دندان پزشکی طرح وصال و طرح عقیق بالاترین سقف را نسبت به سایر طرح‌های دیگر دارند که مبلغ آن برابر با ۱.۰۰۰.۰۰۰ میلیون تومان است. البته بالاترین حق‌بیمه به ترتیب به طرح عقیق و طرح وصال تعلق دارد.

نکته‌ی مثبت درباره‌ی بیمه سامان این است که انجام آزمایشات پزشکی را قبل از خرید بیمه، برای افراد الزامی نکرده است. اما ممکن است بعد از تکمیل فرم پرسشنامه، طبق نظر پزشک انجام چکاپ و آزمایشات برای بررسی دقیق‌تر وضعیت سلامت فرد، الزامی باشد. اما این موضوع جنبه‌ی عمومی ندارد و بنا بر شرایط ممکن است برای فردی که وضعیت مشخصی ندارد الزامی باشد.

امکان پرداخت حق‌بیمه به شکل قسطی در هر ۵ طرح وجود دارد. البته بیمه سامان برای افرادی که حق‌بیمه بیمه تکمیلی خود را یکجا پرداخت کنند و یا بیمه عمر سامان را خریداری کرده باشند، ۱۰% تخفیف در نظر گرفته است.

پوشش دندانپزشکی بیمه تعاون

بیمه تعاون به تازگی در قالب چهار طرح، بیمه تکمیلی انفرادی را ارائه می‌کند. طرح اقتصادی، طرح جامع، طرح ویژه و طرح ممتاز چهار طرح بیمه تکمیلی انفرادی تعاون هستند و پوشش دندانپزشکی از ۱۰۰،۰۰۰ تومان تا ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان در این طرح‌ها متغیر است.

انجام چکاپ و آزمایشات پزشکی برای خرید بیمه تکمیلی انفرادی تعاون الزامی نیست. با توجه به شرایط فرد متقاضی و پرسشنامه‌ای که باید قبل از خرید بیمه پر کند، مشخص می‌شود آیا انجام آزمایشات پزشکی ضروری هست یا نه.

بیمه دندانپزشکی sos

پوشش دندانپزشکی در بیمه تکمیلی انفرادی sos وجود ندارد و برای استفاده از خدمات دندانپزشکی لازم است بیمه دندانپزشکی به صورت جداگانه خریداری شود.

خدمات دندانپزشکی  sos شامل دو طرح طلایی و نقره‌ای است. این دو طرح، جهت افزایش پوشش بیمه‌ای و برای جبران هزینه‌های دندانپزشکی به بیمه‌گذاران ارائه می‌شود.

· سقف پوشش دندانپزشکی در طرح طلایی ۴،۰۰۰،۰۰۰ تومان و حق‌بیمه‌ی آن ۷۹۵،۰۰۰ تومان است.

· سقف پوشش دندانپزشکی در طرح نقره‌ای ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومان و حق‌بیمه‌ی آن ۴۷۵،۰۰۰ تومان است.

برای خرید بیمه دندانپزشکی لازم است حتما بیمه درمان تکمیلی انفرادی sos را خریداری کنید. البته برای خرید بیمه درمان sos، انجام چکاپ و آزمایشات الزامی است.

خرید بیمه تکمیلی از ازکی

بیمه تکمیلی یکی از بیمه هایی است که در ازکی هم به صورت گروهی و هم به صورت انفرادی ارائه‌ می‌شود. شما می‌توانید پوشش دندانپزشکی را در قالب بیمه‌های تکمیلی از ازکی دریافت کنید.

همچنین مشاورین ازکی در خدمت شما هستند تا به سوال‌های شما در زمینه بیمه دندانپزشکی یا بیمه تکمیلی پاسخ دهند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیمه ازکی بیمه دندانپزشکی بیمه تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۳۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است

ایسنا/البرز مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از ارائه خدمات دندانپزشکی در مراکز جامع سلامت همزمان با پویش سلامت دهان و دندان خبرداد.

دکتر محمد ناصری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در راستای پویش‌های برگزار شده در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همزمان با سایر استان‌ها، پویش سلامت دهان و دندان در استان البرز از ۱۷ اردیبهشت تا ۱۹ اردیبهشت برگزار و در خانه‌های سلامت، مدارس و مناطق محروم استان خدمات دندانپزشکی ارائه می‌شود.

وی افزود: با توجه به شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» چون بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است؛ بنابراین لازم است که به آن توجه شود. به همین منظور اداره کل سلامت دهان و دندان این پویش را برنامه ریزی کرده است و در استان البرز نیز این پویش در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: اداره آموزش و پرورش و شبکه بهداشت درمان در این پویش همکاری دارند و سراسر استان البرز مراکز بهداشت و خانه‌های بهداشت، مراقبین سلامت در پایگاه‌ها و دندانپزشکان در مراکز خدمات جامع سلامت در مدت برگزاری این پویش برای ارائه خدمات دندانپزشکی فعال و پویا هستند.

ناصری در ادامه بیان کرد: هدف از برگزاری این پویش افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه‌جانبه بدن است. به این دلیل که به مردم آگاهی بیشتری در خصوص  تاثیر تغذیه بر سلامت دهان و دندان داده شود  و درمورد برخی از بیماری‌ها مثل دیابت و پر فشاری خون که دارای عامل خطر مشترک هستند، مردم آگاهی پیدا کنند.

مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: تعداد ۶۳ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در استان در حال فعالیت هستند که از این تعداد ۵۲ مرکز دارای واحد دندانپزشکی بوده و دندانپزشکان در این واحدها مستقر هستند. این دندانپزشکان خدمات سطح دو دندانپزشکی که شامل خدمات ترمیمی کامپوزیت و آمارگام، فیشور سیلانت و کشیدن دندان‌های فاسد است را به مراجعین ارائه می‌دهند.

این جراح و دندانپزشک ادامه داد: خوشبختانه طی سال‌های گذشته بسیاری از این خدمات دندان تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند، ضمن اینکه مراکز کمتر از ۲۰ هزار نفر که دارای دفترچه بیمه روستایی هستند این خدمات برای آنها رایگان است. تیم‌ها در این ایام با مراجعه به مدارس نسبت به آموزش و معاینه و آگاه سازی دانش آموزان نسبت به مراقبت از دهان و دندان اقدام می‌کنند و ضمن غربالگری اگر دانش آموزی نیازمند دریافت خدمات بیشتری باشد، به مراکز جامع خدمات سلامت ارجاع خواهد شد.

ناصری در ادامه اظهار کرد: در این ایام وارنیش فلوراید هم در بسیاری از مدارس استان به جدیت پیگیری شده و بعضی از مدارس که هنوز همکاران به نتوانسته‌اند به آنها مراجعه کنند، تیم مراقب سلامت با سرپرستی دندانپزشک مراجعه و نسبت به وارنیش‌ فلوراید دانش آموزان ۶ تا ۱۲ سال اقدام خواهند کرد.

وی گفت: قطعا نیاز به مراقبت‌های دهان و دندان و آگاه سازی‌ها در مناطق محروم و حاشیه شهری نسبت به مناطقی دیگر بیشتر است، ولی در کل دیدگاه ما این است که تمام افراد به این خدمات نیاز دارند و حتی فردی که تمکن مالی دارد، قطعا مواد غذایی بهتری هم مصرف می‌کند و اگر بهداشت دهان و دندانش را رعایت نکند دچار پوسیدگی خواهد شد، پوسیدگی دندان فرد را انتخاب نمی‌کند آن فرد است که با رعایت اصول بهداشتی و غذایی از دندان‌های سالم برخوردار خواهد بود.

اعزام کلینیک سیار خودرویی به مناطق محروم استان 

ناصری افزود: در استان البرز در جنوب غربی مناطق روستایی اشتهارد و حاشیه نظرآباد، ساوجبلاغ و همینطور برخی از نواحی مرکزی کرج مثل خط چهار حصار به این مراقبت‌ها وآگاهی بخشی نیاز بیشتری است. در این مناطق کلینیک سیار خودرویی برای ارایه خدمات دندانپزشکی اعزام می‌شود. همینطور مناطق محرومی در فردیس داریم مثل ارم، مشکین دشت که تراکم جمعیت بالایی دارند و مردم هم از وضعیت اقتصادی مناسبی برخوردار نیستند، بنابراین لازم است که دسترسی عادلانه برای آنها بهره‌مندی از  این خدمات برای آنها فراهم کنیم.

ناصری در ادامه گفت: سیاست علوم پزشکی استان و معاونت بهداشت دهان و دندان این است که در تمام سطح استان با توجه به پراکندگی مراکز خدمات جامع سلامت و استقرار واحد دندانپزشکی در آنها، طوری برنامه ریزی شود که اکثر مردم بتواند به این خدمات دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در سال گذشته گفت: در مراکز و توسط دندانپزشکان مستقر در سال ۱۴۰۲ برای دو هزار و ۳۹۲ نفر حدود شش هزار دندان فیشور سیلانت یا خدمات شیارپوش ارایه شده است. همچنین دو هزار و ۲۵۳  نفر خدمات جرم گیری وبروساژ دریافت کرده‌ اند. ۹ هزار و ۸۸۲ دندان ترمیم و پر شده و ۵۱ هزار و ۱۸۴ واحد وارنیش فلوراید صورت گرفته است. تعداد ۱۶۵ هزار و ۱۲۴ نفر هم مورد معاینه و آموزش بهداشت قرار گرفته‌اند.

وی افزود: در طرح کلینیک سیار دندانپزشکی خودرویی هم‌ که به مناطق محروم اعزام می‌شود، در سال ۱۴۰۲ با اعزام ۹۵ تیم سیار، ۱۵ هزار و ۲۳۴ خدمت ارایه شده که از این میزان ۹ هزار و ۸۸۴ خدمات درمانی بوده است. قابل ذکر است که این خدمات کاملا رایگان است و این کلینیک سیار در ایام سال تحصیلی به مدارس مناطق محروم  و در ایام تعطیلی مدارس به‌ مناطق محروم و حاشیه استان اعزام شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • راهنمای انتخاب قفل درب هتل
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج