Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، قدرت‌الله مهدیخانی مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین در حاشیه جلسه‌ای که با حضور مسوولین و نمایندگان صندوق بیمه محصولات کشاورزی و دامی استان، جهادکشاورزی و بانک‌های عامل، با موضوع بیمه محصولات کشاورزی و دام و طیور برگزار شد اظهار کرد: تجربه سالیان گذشته نشان می‌دهد همواره حوادث و سوانحی از قبیل سرمازدگی، خشکسالی، سیل، آفات نباتی، بیماریهای دام و طیور و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. خسارات هنگفتی را در حوزه کشاورزی و دام و طیور به کشاورزان و دامداران تحمیل می‌کند و به دلیل بی‌اعتنایی و گاهاً بی‌اعتمادی ایجاد شده در فعالین این بخش نسبت به بحث بیمه، استقبال چندانی از بیمه صورت نمی‌گیرد و این درحالی است که نزدیک‌ترین راه جبران خسارت، بیمه محصول است.

مهدیخانی افزود: سیاست دولت بر این است که پرداختی‌ها در حوزۀ جبران خسارات در حوزۀ کشاورزی به حداقل برسد و حجم عمدۀ اعتبارات دولتی به صندوق بیمه تعلق گیرد، کما اینکه مبلغ قابل توجهی از اعتبارات سازمان مدیریت بحران کشور به صندوق بیمه کشاورزی و دامی تعلق می‌گیرد.

مهدیخانی با اشاره به اهمیت نقش بیمه و نیز بهبود و ارتقاء سطح ارائه خدمات توسط صندوق بیمه، از مسئولین خواست نسبت به اطلاع‌رسانی و اعتمادسازی لازم در این خصوص اقدام نمایند.

وی در پایان از کشاورزان و دامداران خواست نسبت به بیمۀ محصولات کشاورزی و دام و طیور خود اقدام نمایند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین بیمه محصولات کشاورزی مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین محصولات کشاورزی کشاورزی و دام صندوق بیمه دام و طیور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۸۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت‌های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

 سیدصمد ضیائی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کودهای پتاسه و فسفاته در مقابل تنش های محیطی مانند سرماو گرما، توان گیاهان را افزایش می دهند، گفت: با مصرف این کودها شاهد تولید محصولات سالم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: مادر یک دهه اخیر و قبل از سال۱۴۰۱در مصرف کودهای فسفاته وپتاسه نسبت به میانگین جهانی و پیشنهاد موسسه تحقیقات آب و خاک کشوردچار کم‌مصرفی شده بودیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان طی سال های۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با افزایش آگاهی و دانش کشاورزان به لزوم مصرف بهینه و متوازن‌کودهای فسفاته پتاسه‌و ازته در مزارع موجب افزایش ضریب امنیت غذایی و ارتقای بهره وری در تولید شده است.

این مقام مسئول از استقبال کشاورزان از مصرف این محصولات کودی خبر داد و یاد آور شد: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و ۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

ضیائی با تاکید اینکه مشکلی در تامین و تدارک کود های پتاسه و فسفاته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امسال باید بر اساس سهمیه ابلاغی سالیانه،۳۳ هزارو۸۱۳ تن انواع کود فسفاته تامین شود که تاکنون ۱۹ درصد به میزان شش هزار و۳۱۲ تن تامین شده است و این موضوع برای کودهای پتاسه با توجه به۲۴ هزار و ۵۹۰ تن سهمیه تعیین شده به میزان هفت و ۴۴۴ تن محقق شده است.

ضیائی در پایان از کشاورزان خواست تا نهاده‌های مورد نظر خود از جمله انواع کودهای شیمیایی را با قیمت مصوب جدید ابلاغ شده از شبکه‌های رسمی این شرکت تهیه کنند تا شاهد اثربخشی مصرف کودهای کشاورزی در محصولات خود باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم