Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - بیمه دی در دو سال گذشته نسبت هزینه های بیمه گری به حق بیمه صادره به گونه ای بود که رتبه نخست را بین 23 شرکت کسب کرده‌است.    

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  در سال 1398 نسبت هزینه بیمه گری به حق بیمه صادره شرکت بیمه دی 2درصد بود. به دلیل تورم های موجود در بخش های مختلف اقتصادی ، در سال گذشته این نسبت به 5 درصد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زمانی می توان به رقم 5 درصدی نسبت هزینه بیمه دی پی برد که بدانیم دو مساله مهم را بدانیم.

نخست اینکه نسبت هزینه های بیمه گری به حق بیمه صادره کل صنعت به صورت میانگین، 13 درصد است و پایین ترین نسبت هم به شرکت بیمه سامان با رقم 18 درصد تعلق دشته است.

دوم اینکه بدانیم هزینه های زیادی در این صنعت وجود دارد و باید بدانیم که چه هزینه هایی در شرکت های بیمه در خصوص هزینه بود بیمه وجود دارد.

در صنعت بیمه هزینه های زیادی وجود دارد. بخشی از این هزینه به بیمه گذار اختصاص دارد و برخی دیگر به بیمه گر اختصاص دارد. هزینه صدور، هزینه بیمه، هزینه بیمه اضافی، هزینه بیمه برگشتی، هزینه بیمه عایده نشده و حق بیمه ، هزینه بیمه مازاد، هزینه بیمه شده در بیمه اموال، هزینه خسارت، هزینه های بیمه ای عملیاتی، هزینه کارشناسی، هزینه خسارات معوق، هزینه استهلاک، هزینه ذخیره خسارت معوق، هزینه خسارت واقع شده اما پرداخت نشده و هزینه خسارت واقع شده این هزینه ها در شرکت های بیمه مرسوم بوده و بعضا رقم نسبت هزینه را بالا می برد.


تشریح هزینه‌های موجودبه زبان ساده برای درک شاهکار بیمه دی در خصوص کنترل هزینه های موجود:

هزینه صدور: تمامی هزینه های مرتبط با صدور بیمه نامه مانند تبلیغات،بازاریابی،کارمزد و غیره هزینه صدور حساب می شوند.
هزینه بیمه: مبلغی است که بیمه گزار بابت خرید بیمه نامه به شرکت بیمه پرداخت می نماید.
هزینه بیمه اضافی : مبلغی است که بیمه گر بابت قبول ریسک یا خطر اضافی و یا تمدید بیمه نامه با سرمایه بیشتر ، از بیمه گزار دریافت می نماید.
هزینه بیمه برگشتی: قسمتی از حق بیمه که به دلیل فسخ بیمه نامه یا کاهش خطر ویا کاهش سرمایه ، به بیمه گزاربرگشت داده می شود.
هزینه بیمه عاید نشده و ذخیره حق بیمه:نسبتی از حق بیمه ها که مربوط به طول مدت اعتبار بیمه نامه ها در دوره مالی بعد میباشد و به حساب درآمد سال بعد منتقل میگردد.
هزینه بیمه مازاد : به معنای آن است که از بیمه گذار به علت موقعیت ویژه وی ، بیشتر ازمیانگین رشته بیمه مربوط، حق بیمه دریافت شود.
هزینه بیمه شده (در بیمه اموال) :ارزش واقعی شی مورد بیمه بوده یا مبلغی است که بیمه‌گر تعهد می‌کند در صورت وقوع حادثه تا آن میزان به بیمه‌گذار یا ذینفع قرارداد بیمه خسارت بپردازد
هزینه خسارت: مبالغی که بیمه گر در پی وقوع خسارت میابد پرداخت نماید و یا وجوهی که به موجب شرایط قرار داد بیمه پس از وقوع حادثه برای بیمه شده میپردازد.
هزينه‌هاي بيمه اي (عملياتي): مجموع يا تفاضل هزينه خسارت سهم نگهداري و هزينه (درآمد ) كارمزد و كارمزد منافع سهم نگهداري به علاوه خالص ساير هزينه‌هاي بيمه اي است.

هزینه های کارشناسی بیمه:هزینه هایی که موسسه بیمه به منظور ارزیابی موردبیمه قبل از صدور بیمه نامه و همچنین پس از خسارت متحمل خواهد شد.
هزینة خسارت: هزینة وقوع حوادث مورد بیمه (هزینه خسارت)، مهمترین هزینة شرکت‌های بیمه ایست.
هزینه خسارت واقع شده:جمع تمامی خسارت پرداخت شده در طی دوره به همراه هزینه های رسیدگی به این خسارت پس از تعدیل لازم در مورد ذخیره انتظارات معوق ابتدا و انتهای دوره
هزینه خسارت واقع شده اما پرداخت نشده:خسارات ناشی از حوادث بیمه شده ای که قبل از پایان دوره مالی اتفاق افتاده است و به نمایندگی بیمه اعلام نشده است.
هزینه خسارات معوق: شامل خساراتی است که موسسه بیمه در پایان سال مالی پرداخت نکرده است و باید در سال آتی پرداخت نماید.
هزینه ذخیره خسارت معوق:ذخیره ای که بیمه گر برای تسویه خسارت نگهداری میکند.مثل: خسارتی که تا پایان مالی اعلام شده ولی پرداخت نشده است.خسارتی که هنوز مبلغ آن ارزیابی و تعیین نشده است.خسارتی که واقع شده اما هنوز به بیمه گر اعلام نگردیده است.
هزینه استهلاک: چنانچه بعد از حادثه و تعویض یا تغییر اموال آسیب دیده ، بیمه گذار در وضعی بهتراز قبل از حادثه قرار گیرد، مبلغی از خسارت ها به صورت هزینه استهلاک کسر می شود . این کار باعث جلوگیری از سوء استفاده از بیمه و ایجاد حوادث عمدی می شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: هزینه های بیمه بیمه گری نسبت هزینه هزینه بیمه بیمه گر بیمه نامه بیمه گذار بیمه شده هزینه ها بیمه دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: از سال ۷۵ کمیته امداد به عنوان سازمان بیمه‌گر، پایه درمانی حمایت خود را از مددجویان تحت حمایت آغاز کرد و تا ابتدای سال ۹۸ این فعالیت‌ها را شاهد بودیم.

وی این نهاد را آغازگر طرح پزشک خانواده دانست و خاطرنشان کرد: کمیته امداد سال‌های متمادی به عنوان سازمان بیمه‌گر، طرح پزشک خانواده را اجرا کرد تا در سال‌های بعد سایر سازمان‌های بیمه‌گر از این طرح، الگو برداری کرده و طرح پزشک خانواده را گسترش دادند و از سال ۹۸ بیمه پایه درمانی مددجویان به بیمه سلامت واگذار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: کمیته امداد به عنوان بیمه مکمل هزینه‌های درمانی مددجویان اعم از ویزیت، معاینه سرپایی، خدمات پاراکلینیک، رادیوتراپی، شیمی درمانی، هزینه‌های دارویی و... را پرداخت می‌کند و حتی برای بیماران سرطانی هزینه ایاب و ذهاب و اسکان را نیز مساعدت می‌کند.

حسین نژاد گستردگی خدمات بیمه مکمل کمیته امداد را یادآور شد و بیان کرد: سرانه پرداختی بیمه در سال جدید افزایش یافته و تلاش ما بر این است تا مددجویان تحت حمایت را به اشکال مختلف مساعدت کنیم.

وی افزود: یک هزارو ۳۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جزو بیماران صعب‌العلاج و خاص هستند که کمیته امداد تلاش می‌کند هزینه این بیماران صعب‌العلاج سرطانی و زمین‌گیر را که سنگین است، پرداخت کند.

حسین نژاد اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل در حال حاضر یک هزار و ۲۱۵ نفر از بیماران صعب‌العلاج و ۱۰۵ نفر از بیماران خاص را مورد حمایت و مساعدت‌های همه‌جانبه قرار داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: با مصوبه مجلس مددجویان کمیته امداد که از طریق سیستم ارجاع درمانی به بیمارستان دولتی معرفی می‌شوند، هزینه‌های بستری آنها نیز رایگان محاسبه می شود.

حسین نژاد گفت: در سال گذشته از بابت هزینه‌های درمانی و فرانشیز این تعداد از بیماران یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی انجام دادیم که این پرداختی‌ها با اولویت بیماران سرطانی و صعب‌العلاج بوده است.

کد خبر 6100798

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۱۳ میلیارد تومانی شرایط جوی به شبکه توزیع برق
  • دعوای شرکت‌های بیمه‌ونفت آمریکا برسرمحموله توقیفی توسط ایران
  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود