Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی، روز سه شنبه چهارم آبان ۱۴۰۰ در مراسم هفته بیمه سلامت، گفت: بیمه توانسته به عنوان یک صنعت مترقی تلقی بشود.

وی افزود: تأمین هزینه‌های سلامت بدون بیمه‌ها دچار مشکل می‌شوند. از همین رو، بیمه‌ها می‌توانند حمایتگر باشند.

عین اللهی ادامه داد: آن طور که انتظار می‌رفت با بیمه همگانی نتوانستیم به مردم خدمت بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت گفت: پوشش بیمه‌ای کشور هنوز کامل نشده و در مناطق محروم خیلی رضایت وجود ندارد.

وی افزود: برخی بیماری‌ها باعث می‌شوند بیماران با فروش زندگی، بتوانند هزینه‌های درمان را تأمین کنند و این مشکل هنوز در جامعه وجود دارد.

وزیر بهداشت، بر اجرای عدالت در سلامت از طریق خدمات نوین بیمه‌ای تاکید کرد و گفت: با تزریق منابع به تنهایی مشکل حل نمی‌شود.

وی افزود: بیمه به عنوان یک مرکز تحقیقاتی می‌بینیم که می‌تواند مشکلات سلامت را حل کند.

عین اللهی ادامه داد: امروزه نیاز به اطلاعات دقیق از بیماری‌ها داریم که بتواند ما را در مسیر درست خدمت همراهی کند.

وی افزود: ما به جای اینکه همه هزینه‌ها را به سمت درمان ببریم، می‌توانیم با حمایت بیمه‌ها به سمت پیشگیری برویم.

وزیر بهداشت با اشاره به گرفتاری‌های نوشتاری پرستاران، گفت: با نرم افزارهای جدید، می‌توان از هدر رفت وقت پرستاران و همچنین خطاهای پزشکی جلوگیری کرد.

وی افزود: نظارت بیمه باید یک نظارت هوشمند باشد.

عین اللهی گفت: مشکل ما این است که بهداشت را جدا از درمان می‌بینیم، در حالی که اینگونه نیست و به هم پیوسته هستند.

وزیر بهداشت افزود: بیمه‌ها بهترین ناظر هستند و می‌توانند خدماتی که ارائه می‌شود، رصد کنند.

کد خبر 5336131

منبع: مهر

کلیدواژه: بهرام عین اللهی سازمان بیمه سلامت بیمه سلامت ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان بیمه سلامت واکسیناسیون هلال احمر جمهوری اسلامی ایران کووید 19 رنگ بندی کرونایی افسردگی چاقی بیمه سلامت زوال عقل کریم همتی وزیر بهداشت عین اللهی بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، فریده جعفری افزود: با توجه به این آمار، سالانه میلیون ها خدمت با همراهی بیمه سلامت در مراکز درمانی، تشخیصی و داروخانه ها به مردم آذربایجان غربی ارائه می شود که این امر باعث افتخار ماست.

او اضافه کرد: بخش قابل توجهی از خانواده های کم بضاعت استان در قالب بیمه رایگان، از خدمات بیمه سلامت بهره مند هستند.

جعفری گفت: در آبان ۱۳۷۳ قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که متعاقب آن سازمان بیمه خدمات درمانی در کشور تشکیل شد؛ در استان ما نیز در سال ۱۳۷۴ با نام اداره کل خدمات درمانی شروع به کار کرد.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی در ادامه گفت: در سال ۱۳۹۱ این سازمان با ایجاد تکالیف و ماموریت های جدید به سازمان بیمه سلامت تغییر نام داد که هدف از تشکیل این سازمان، پوشش بیمه آحاد جامعه بود که در حال حاضر در چهار صندوق کارکنان دولت، روستاییان و عشایر، همگانی ایرانیان و سایر اقشار ارائه خدمات می کند.

جعفری گفت: این سازمان با عقد قرارداد با همه بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی دولتی، برخی بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، داروخانه‌ها و پزشکان به ارائه خدمات به اقشار مختلف جامعه می‌پردازد.

او در مورد بیماران خاص افزود: پوشش بیمه برای پنج دسته بیماران خاص که زیر پوشش صندوق بیماران خاص بودند وجود داشت و هزینه خدمات و دارو برای آنان تقریبا رایگان بود اما نیاز شدیدی به حمایت بیماران سرطانی، پارکینسون، کم شنوا، کم توان و اوتیسم و دیگر بیماری های نظیر این دارای طول درمان و هزینه های فراوان وجود داشت.

وی اضافه کرد: از شهریور سال ۱۴۰۱ با تشکیل صندوق حمایتی بیماران صعب العلاج و خاص، ۱۰۷ نوع بیماری پرهزینه مشخص شده توسط وزارت بهداشت تحت پوشش این صندوق قرار گرفت؛ در این زمینه امکان پوشش بیمه ای رایگان برای بیماران خاص، بدون توجه به دهک بیماران خاص فراهم شد.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی اظهار کرد: همچنین ۵۱ بیماری شایع در سامانه های الکترونیکی بیمه سلامت پیاده سازی شده و در حال حاضر اگر بیمه شده دارای یکی از بیمه های پایه درمان باشد و توسط همکاران ما نشاندار شده باشد، با مراجعه به همه مراکز درمانی در هنگام دریافت خدمات و دارو با کاهش پرداخت از جیب بیمار رقم ناچیزی برای دریافت خدمت یا داروی خاص خود پرداخت خواهد کرد.

جعفری گفت: با تلاش های صورت گرفته، هزینه داروی بیماران MS به صورت کامل تحت پوشش بیمه سلامت بوده و پرداختی بیمه شده به صفر رسیده است.

دیگر خبرها

  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج