Web Analytics Made Easy - Statcounter

.  به هر حال، با توجه به شرایط اقتصادی و کاهش درآمدها و بیکار شدن خیلی از افراد، جبران هزینه‌های درمانی برای افراد بسیار سخت شده است. بیمه های پایه هم فقط درصد کمی را پوشش می‌دهند. گاهی چنان میزان این پوشش بسیار کم است که بسیاری بیخیال استفاده از این نوع بیمه می‌شوند؛ اما همیشه برای هر مسئله‌ای، راه‌حلی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بهترین راه‌ها، استفاده از بیمه تکمیلی است. نوعی بیمه که در همین چند سال گذشته، رشد بالایی در استفاده داشته است. بیمه تکمیلی یکی از انواع بیمه‌های اشخاص است و همانطور که از اسم آن مشخص است به وسیله آن هزینه‌های درمانی فرد بیمه‌شده تا سقف مشخص و مازاد بر تعهدات بیمه‌گران پایه از جمله تامین اجتماعی، سلامت و ... توسط شرکت بیمه جبران می‌شود.در سال‌های گذشته بیمه تکمیلی تنها به صورت گروهی صادر می‌شد اما در حال حاضر با توجه به افزایش شرکت‌های کوچک مقیاس، توجه شرکت‌ها به بیمه تکمیلی انفرادی بیشتر شده و برخی از شرکت‌ها مثل بیمه سامان بیمه تکمیلی را به صورت انفرادی و خانوادگی هم ارائه می‌کنند.

اهمیت بیمه تکمیلی را خیلی از افراد می‌دانند؛ اما هنوز یک مسئله برای آن‌ها روشن نشده است. اینکه چگونگی خرید بیمه تکمیلی را نمی دانند. این سؤالی است که در ادامه پاسخش را برای شما نوشته‌ایم.

بیمه تکمیلی چیست؟

بیمه تکمیلی که تحت عنوان بیمه درمان تکمیلی و بیمه تکمیلی درمان از آن یاد می‌شود، بیمه‌ای برای جبران هزینه‌های بالای درمان بیماری‌هاست. بخش زیادی از هزینه‌های درمان را در زمان بیماری یا حتی بعد از آن می‌توان به بیمه تکمیلی سپرد!

برای این که بتوانید بخش از زیادی از هزینه های درمان را به بیمه تکمیلی واگذار کنید، می‌بایست اول یک بیمه پایه داشته باشید؛ سپس بیمه تکمیلی تهیه کنید. شما می‌توانید هر سال با پرداخت مبلغ حق بیمه از پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی استفاده کنید. در واقع می توان گفت، خرید بیمه تکمیلی، یک آینده‌نگری هوشمندانه در روزهای سلامتی برای روزهای بیماری ست! به عبارت دیگر، این کار، تجربه عملی این جمله معروف را تداعی می‌کند " پیشگیری بهتر از درمان است".

مهم ترین دلیل و مزیت خرید بیمه تکمیلی در کاهش هزینه‌های درمانی است. هزینه‌هایی که واقعاَ جبران آن‌ها در این شرایط برای خیلی از افراد سخت شده است.

نکات انتخاب شرکت بیمه تکمیلی

برای اینکه بتوانید بهترین بیمه تکمیلی را خریداری کنید، باید به چندین مورد توجه ویژه‌ای داشته باشید. در این اوضاع و شرایط باید شرکت بیمه‌ای را انتخاب که طرح آن‌ها بیشترین میزان پوشش را دارد و همچنین با بیشترین مراکز درمانی و بیمارستانی قراردادی برای پرداخت هزینه‌های درمانی شما را داشته باشد.

نکات انتخاب شرکت بیمه تکمیلی به صورت زیر است:

نوع بیمه تکمیلی

اولین مورد که باید مورد توجه قرار بگیرد، نوع بیمه تکمیلی انتخابی است. بیمه های تکمیلی در سه نوع عرضه می‌شود: انفرادی، گروهی و خانوادگی. بیمه انفرادی برای افرادی است که تحت پوشش بیمه پایه هستند یا خیر؛ اما می‌خواهند هزینه‌های درمانی خود را کاهش دهند. نوع خانوادگی هم برای آن‌هایی است که می‌خواهند خود و خانواده‌شان را تحت پوشش قرار دهند. نوع گروهی هم برای شرکت‌هایی با تعداد کارمندان زیاد است. خرید نوع گروهی به نظر مدیر شرکت بستگی دارد و او باید اقدام به خرید کند. همچنین امکن اضافه کردن اعضای خانواد در نوع گروهی هم وجود دارد. پس اول از همه در نظر بگیرید که کدام نوع برای شما به صرفه و بهتر است.

شرکت های عرضه کننده بیمه تکمیلی

شرکت‌های زیادی مانند سامان و تعاون و پارسیان هستند که بیمه تکمیلی عرضه می‌کنند. در انتخاب شرکت باید چندین مورد را در نظر بگیرید:

میزان تعداد طرح ها
میزان رتبه و امتیاز
مراکز طرف قرارداد
قیمت طرح های مختلف
پوشش های آن
نوع بیمه

مورد آخر اهمیت زیادی دارند. بعضی شرکت‌های بیمه فقط نوع گروهی را عرضه می‌کنند و بعضی شرکت‌ها نوع انفرادی بیمه درمان تکمیلی را دارند. پس اول از همه تعیین کنید که کدام نوع بیمه درمان را نیاز دارید.

برای مقایسه شرکت‌های ارائه دهنده بیمه درمانی و خرید بیمه تکمیلی و درمان می توانید به سایت های خرید آنلاین بیمه جهت صدور هر چه زودتر بیمه نامه و کسب مشاوره رایگان مراجعه نمایید.

پرداخت خسارت بیمه تکمیلی درمان

دو روش برای پرداخت هزینه‌های مربوط به بیمه تکمیلی درمان وجود دارد:

(1  مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد با معرفی نامه : اگر بیمه‌گر با مراکز درمانی قرارداد عقد کرده باشد، بیمه‌گزار به نمایندگی بیمه خود مراجعه نموده و با ارائه گواهی پزشک درباره الزام استفاده از پوشش‌های خدمات پزشکی، معرفی نامه مربوطه را دریافت می‌کند، سپس او به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه‌گر مراجعه کرده و از خدمات مدنظر تا سقف تعهد بیمه با کسر فرانشیز بهره‌مند می‌گردد.

 (2 دریافت هزینه از مراکز پرداخت خسارت بیمه : بیمه گزار به مرکز خدمات درمانی دلخواه خود مراجعه نموده و خدمات درمانی را دریافت می نماید.سپس، او مدت زمانی محدود حداکثر چهار ماهه جهت ارائه گواهی پزشک و فاکتور هزینه های درمانی به مراکز پرداخت خسارت بیمه دارد تا هزینه مربوطه را با کسر فرانشیز و تا سقف تعهد بیمه دریافت نماید.

بیمه تکمیلی هزینه‌های درمانی را جبران می‌کند.

طرح ها و پوشش های بیمه تکمیلی

تمامی شرکت‌ها دارای طرح‌های مختلفی هستند. تفاوت طرح‌ها در پوشش‌ها و حداکثر سقف تعهد مالی است. طرح‌ها برای هر شرکت اختصاصی است و از کمترین تعهد تا بیشترین را دارند. این دیگر به سلیقه و نیاز شما بستگی دارد که کدام یک از طرح‌ها را انتخاب کنید.

مورد بعدی پوشش‌ها است. پوشش‌های بیمه تکمیلی بیشتر شرکت ها با هم یکسان هستند؛ اما بعضی موارد ممکن است که در تعدادی از شرکت‌ها وجود نداشته باشند یا اینکه آن طرح، جبران هزینه‌های مربوط به عملی را پوشش ندهد. برای مثال، در بیشتر طرح‌های پایه و با قیمت پایین، هزینه‌های آزمایشگاهی و دندانپزشکی خیلی کم است یا اینکه اصلاَ وجود ندارند. پس قبل از خرید، حتما طرح‌ها را بررسی کنید که آیا آن هزینه مورد نیاز شما را پوشش می‌دهد یا خیر.

فرانشیز بیمه

بیمه تکمیلی صددرصد هزینه‌ها را پوشش نمی‌دهد. به عبارتی، بخشی از پرداخت هزینه که بین 10 تا 30 درصد است، بر عهده بیمه‌گزار خواهد بود. البته اگر بیمه‌گزار بیمه پایه داشته باشد، در بیشتر مواقع نیاز به پرداخت هزینه جداگانه نخواهد بود و آن عمل به صورت رایگان برای او محاسبه خواهد شد. باز باید گفت که مقدار فرانشیز در هر شرکتی متفاوت است.

مراکز طرف قرارداد

هیچ قانون و الزامی وجود ندارد که شرکت‌های بیمه را مجبور به طرف قرارداد با همه مراکز درمانی و بیمارستانی کند. هر شرکتی می‌تواند با هر مرکزی قرارداد ببندد. پیدا کردن این مراکز اهمیت زیادی دارد. قبل از خرید حتماَ بررسی کنید که آیا مراکز درمانی و بیمارستانی شهر محل سکونت شما با آن بیمه قرارداد دارند یا خیر. البته اگر هم قراردادی نداشته باشند، بعد با ارسال فاکتور و مدارک پزشکی می‌توانید خسارت را دریافت کنید؛ اما خب این مسئله هم زمان بر و هم هزینه‌بر خواهد بود. پس چه بهتر که به خود مراکز مراجعه کنید تا دیگر نیازی به پرداخت هزینه نداشته باشید.

خرید آنلاین بیمه تکمیلی از سایت معتبر بیمه دات کام

خرید بهترین بیمه تکمیلی از بیمه دات کام

چالش اصلی برای متقاضیان مقایسه شرکت‌های تکمیلی بیمه است. اگر بخواهید که به صورت عادی مقایسه کنید، هم وقت‌گیر خواهد بود و هم اینکه امکان مقایسه کاملی وجود نخواهد داشت؛ اما شما می‌توانید با استفاده از سایت بیمه دات کام، کارگزاری آنلاین فروش انواع بیمه، شرکت های بیمه را با هم مقایسه و بهترین را انتخاب و بعد اقدام به خرید بیمه کنید. فقط نیاز است تا به سایت bimeh.com مراجعه کنید. همچنین کارشناسان بیمه دات کام در خدمت شما هستند تا بتوانید بهترین بیمه تکمیلی را خریداری کنید.

راه‌های ارتباط با بیمه دات کام:

نشانی: تهران، سعادت آباد، میدان تهرانی مقدم (کاج)، خیابان سرو شرقی، جنب بیمارستان پارسیان،‌ پلاک ۱۷ طبقه ۶، واحد ۶

کد پستی: ۱۹۹۸۶۵۳۷۴۰

شماره های تماس: 4372-021

پست الکترونیکی: info@bimeh.com

منبع: فارس

کلیدواژه: ارزان ترین بیمه بیمه بیمه تکمیلی هزینه های درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!

تفاوت تسمه با ورق فولادی برای فعالان حوزه آهن­آلات و صنایع مختلف از اهمیت بالایی برخودار است و شناخت این تفاوت­ها باعث می­شود تا در زمان خرید بهترین مورد را متناسب با نیاز خود انتخاب کنند. تفاوت تسمه فولادی با ورق در نحوه تولید، نحوه کارکرد (تسمه از از قدرت و مقاومت بالاتری برخوردار است)، ابعاد و ضخامت آن است. تسمه و ورق به­عنوان محصولات پرکاربرد در صنایع مختلف شناخته می­شوند که هر کدام ویژگی­ها، جنس و انواع متنوعی دارند که این موارد می­تواند در ایجاد تفاومت میان این 2 محصول موثر باشد.

منظور از تسمه فولادی چیست؟ به همراه ویژگی و انواع آن

تسمه آهنی یا فولادی به صورت نواری است که از طول بالایی برخوردار است و معمولا به حالت ریسمانی یا رشته­ای آن را تولید می­کنند. مواد اولیه­ای که برای ساخت این محصول مورد استفاده قرار می­گیرد شامل ورق سیاه یا گالوانیزه است.

اولین ویژگی تسمه آهنی این بوده که هرچند ضخامت کمی دارد اما از طول بالایی برخودار است که باعث می­شود تا کابردهای متنوعی داشته باشد، ساده­ترین راه برای تولید تسمه فولادی برش ­دادن ورق ­ها در اندازه­های مورد نیاز است.

تسمه ­های فولادی دارای مدل­های مختلفی هستند که از نظر روش تولید با یکدیگر تفاوت دارند و این موضوع در تغییر ویژگی­های محصول نهایی تاثیر دارد. انواع تسمه عبارت­اند از:

تسمه فولادی فابریک: برای تولید این مدل از تسمه­های فولادی از تغییر شکل شمش­ها در کارخانه­هااستفاده می­کنند. تسمه فولادی ماشین­کاری: برای ساخت تسمه­های ماشین­کاری در ابتدا با استفاده از یک گیوتن، ورق برش می­خورد و در نهایت عملیات اتوکشی برای ایجاد ظاهری صاف انجام می­شود. تسمه فولادی نورد: با کمک روش­های نورد سرد و گرم این نوع از تسمه­های فولادی را می­سازند. تسمه فولادی ترانس: از دیگر نمونه­های تسمه مانند ماشینکاری و فابریک برای تولید این مدل استفاده می­کنند و ابعاد دقیقی دارند.

همه این انواع، ضخامت ها و نوع کارایی، و البته ابعاد تسمه می تواند بر قیمت نهایی تسمه فولادی به صورت مستقم تاثیرگذار باشد. از این خاطر می بایست در زمان به این موارد دقت داشت و با توجه به کاربردی که نیاز است، تسمه فولادی را خریداری نمود.

کاربرد تسمه فولادی چیست؟

تسمه­های فولادی در اندازه­ها و کیفیت متفاوتی تولید می­شوند که این مورد می­تواند باعث کاربردهای متنوع این محصول شود و برخی از موارد استفاده به شرح زیر است:

ساخت لوازم خانگی تولید کابل برق و تلفن به­منظور ساخت حفاظ، پله، درب و پنجره و نرده­های فولادی در صنایع خودروسازی ورق فولادی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

ورق­ها به­عنوان یکی از اولین محصولات ساخته­شده از شمش­های فولادی در نظر گرفته می­شوند. آلیاژها و عناصر متنوعی برای ساخت ورق آهنی مورد استفاده قرار می­گیرد که این مسئله در تعیین ویژگی­های اصلی محصول نهایی، نقش به­سزایی دارد.

از طرفی ورق فولادی از محصولات پرکاربرد در صنایع مختلف به­شمار می­رود که به­صورت مستقیم یا غیر مستقیم در ساخت بسیاری از تولیدات فلزی مورد استفاده قرار می­گیرد.

از ویژگی های ورق فولادی می­توان به تنوع در کاربرد اشاره کرد که به­عنوان مزیت ورق فولادی در نظر گرفته می­شود. شکل­پذیری، قابلیت چکش­خواری، جوشکاری، شکل ظاهری متنوع، سطوح مقاومتی و ضخامت مختلف از دیگر ویژگی­های این محصول است.

انواع ورق فولادی

شناخت انواع ورق فولادی نیز به شما کمک می­کند تا تفاوت تسمه با ورق فولادی را بهتر متوجه شوید. به­طور کلی روش تولید، ایجاد تغییر در ترکیبات و شکل ظاهری باعث می­شود تا انواع مختلفی از این محصول تولید شود که مهم­ترین و پرکاربردترین موارد به شرح زیر است:

ورق سیاه: ازآنجایی­که در زمان تولید ورق با استفاده از روش نورد گرم، سطحی کدر و ناصاف برای این مدل ایجاد می­شود معمولا با نام ورق سیاه معروف بوده و دارای 2 گرید مهم است. ورق گالوانیزه: زمانی که از روش گالوانیزاسیون برای ایجاد یک پوشش محافظ از جنس روی استفاده می­شود، محصول نهایی را ورق گالوانیزه می­گویند که مقاومت در برابر خوردگی مهم­ترین ویژگی آن به­شمار می­رود. ورق روغنی: سطح صاف و صیقلی این مدل باعث می­شود تا با نام ورق روغنی آن را بشناسند که برای تولید چنین محصولی از روش نورد سرد استفاده می­کنند. ورق اسیدشویی: به­منظور حذف لایه اکسیدی بر روی ورق تولیدشده از روش نورد گرم، آنها را وارد مخزن اسید می­کنند تا ورق اسیدشوی تولید شود. ورق رنگی: برای مواردی که ظاهر از اهمیت زیادی برخودار باشد، رویه ورق­های گالوانیزه را با استفاده از لایه رنگ پوشش می­دهند که به آنها ورق رنگی می­گویند. ورق آجدار: سطوعی با برجستگی­های زیاد به­عنوان ورق آجدار شناخته می­شود که از لیزخوردن اجسام جلوگیری می­کند.

وجود انواع مختلف ورق فولادی، که هریک کارایی، ابعاد، ضخامت های مختلفی دارند، می توانند با توجه به ویژگی های خاصی که هریک، در زمینه های خاصی به کار گرفته شوند. از سوی دیگر ضخامت و وزن ورق در انواع مختلف، حرف اول در تخمین قیمت روز ورق در نوع های مختلف را می زند. هر چره وزن و ضخامت ورق بیشتر باشد، به تبع قیمت ان نیز بیشتر خواهد بود. به همین خاطر است که قیمت ورق های فولادی در انواع مختلف با یکدیگر متفاوتند.

کاربرد ورق فولادی در صنایع مختلف

ورق­های فولادی دارای کاربردهای بسیار متنوعی در صنایع مختلف هستند که برخی از موارد استفاده از انواع ورق به شرح زیر است:

ساخت قطعات و بدنه خودروها در صنعت کشتی­سازی تولید مصالح ساختمانی مختلف مانند نبشی، تیرچه و میلگرد برای ساخت تانکرهای بزرگ به­منظور تولید تجهیزات کشاورزی به­کارگیری در ساخت ماشین­آلات سنگین تسمه فولادی با ورق چه تفاوت دارند؟

اولین تفاوت تسمه با ورق فولادی مربوط به نوع کاربرد این محصولات است به این صورت که انواع تسمه­ها معمولا از نظر عرض محدودیت دارند و این مسئله می­تواند باعث شود تا مصارف کمتری داشته باشند.

این در حالی است که انواع مختلف ورق­های فولادی را می­توان به­صورت گسترده مورد استفاده قرار داد، حتی یکی از روش­های تولید تسمه نیز استفاده از ورق به­عنوان ماده اولیه است.

دیگر تفاوت تسمه با ورق فولادی در این است که معمولا تسمه­ها از مقاومت و استحکام بالاتری برخودار هستند و در مواردی که توجهی به عرض محصول نباشد و بخواهید از نمونه­ای با مقاومت بالا استفاده کنید این محصول مناسب­تر خواهد بود.

کدام ارزان تر اند؟ تسمه فولادی یا ورق فلزی؟

در مقایسه بین قیمت ورق آهنی با تسمه باید به معیارهای مختلفی توجه کرد به این صورت که ضخامت، کیفیت و برند سازنده می­تواند روی هزینه نهایی هر کدام از این محصولات تاثیر داشته باشد.

از همین رو هرچه ضخامت یکی از انواع ورق یا تسمه بیشتر باشد می­توان انتظار داشت که قیمت نیز افزایش پیدا کند، البته باید این را هم در نظر داشت که معمولا قیمت ورق سیاه به­عنوان یک محصول اولیه در مقایسه با دیگر تولیدات فولادی کمتر است.

و در آخر باید گفت

در رابطه با تفاوت تسمه با ورق فولادی باید به نوع کاربرد این محصولات توجه کرد که با توجه به اینکه عرض انواع مختلف تسمه در مقایسه با ورق­ها کمتر است، به­طور معمول دامنه کاربرد محدودتری دارند. تسمه به صورت برش هایی صاف و یکسان است که روی ورق شکل داده می شود. این محصول به دسته های مختلفی تقسیم می شود که مهم ترین و پر کاربرد ترین آن ها نوع آهنی است. ورق از فلزات آهنی و غیر آهنی مانند فولادهای ضد زنگ، فولاد ساختمانی یا آلیاژهایی مثل برنج، مس، آلومینیوم و غیره ساخته می شود 

انواع تسمه­های فولادی شامل فابریک، نورد، ماشینکاری و ترانس است، از طرفی ورق­های آهنی در دسته­هایی همچون آجدار، سیاه، روغنی، گالوانیزه، اسیدشویی و رنگی قرار می­گیرند.

منبع: https://ahanmelal.com/blog/tafavot-tasme-va-varegh

 

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید جک پارکینگی + 8 نکته مهمی که باید بدانید!
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • قبل از خرید، مهمترین تفاوت نبشی پرسی و نبشی فابریک را بدانید!
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!