Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اگر صاحب خودرو هستید؛ حتما از میزان اهمیتِ داشتن بیمه‌نامه برای اتومبیل‌تان خبر دارید. فرهنگ پایین رانندگی، کیفیت خودروها و جاده‌های غیراستاندارد کشور، خرید انواع بیمه ماشین را به یک ضرورت تبدیل کرده است. بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث انواع بیمه ماشین در ایران هستند. در صورتی‌که از خودروهای خارجی استفاده می‌کنید؛ داشتن این بیمه‌نامه‌ها اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیلش هم به قیمت بالای قطعات و جبران هزینه خسارت‌های وارده بر این وسایل نقلیه برمی‌گردد. در سال‌های اخیر خودروهای چینی در کشورمان محبوب شده‌اند. این خودروها معمولا از طریق شرکت‌های لیزینگی به فروش می‌رسند. بیمه شخص ثالث خودروهای چینی یکی از مدارکی است که در پروسه خرید این ماشین‌ها باید داشته باشید. در این مقاله قصد داریم درباره بهترین خودروهای چینی و تهیه بیمه برای آنها صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

دلایل محبوبیت خودروهای چینی

خودروهای چینی، ده سالی است که در بازار ایران محبوب شده‌اند. اگر به خیابان‌های شهر نگاهی بیندازید؛ حتما چندین دستگاه از این خودروهای مونتاژی را می‌بینید. برای پاسخ به چرایی این ماجرا سه دلیل عمده می‌یابید. اول: تحریم‌ها، محدودیت زیادی را برای صنعت خودروسازی ما ایجاد کرد. دوم: توقف واردات خودرو به این ماجرا دامن زد. سوم هم کیفیت ساخت و طراحی این خودروها نسبت به قیمت‌شان، موفقیت محصولات سرزمین اژدهاها را در کشورمان تثبیت کرد. دلایل زیر هم در این اقبال عمومی تاثیر زیادی داشته است:

طراحی جذاب و به‌روز بدنه خودرو توجه به اصول طراحی ارگونومیک کابین خودرو ارائه آپشن های محبوب خودرو خدمات پس از فروش مناسب بازار خرید و فروش پررونق در نمونه‌های کارکرده

همان‌طور که اشاره شد در حال حاضر، شرکت‌های لیزینگی فروش این خودروها را به عهده دارند. بیمه شخص ثالث خودروهای چینی از جمله مدارک مهمی است که برای خرید ماشین از شرکت‌های لیزینگی باید داشته باشید.

محبوب‌ترین برند خودروهای چینی در ایران محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین برند خودروهای چینی: جک، لیفان، هایما، چری، دانگ فنگ، چانگان و برلیانس است. این خودروها معمولا توسط شرکت‌های سایپا، مدیران خودرو، کرمان موتور، پارس خودرو، ایران خودرو و گروه خودروسازی بهمن به کشور وارد و مونتاژ می‌شوند. در این بین، مدل‌های زیر بخاطر ارزش خرید بالا، از اقبال بیشتری در بازار ایران برخوردار هستند: برلیانس سری ۳۰۰ و ۳۳۰ جک سری‌های J5، S5 و S3 اتوماتیک دانگ فنگ h30 کراس چانگان CS35 چری تیگو ۵

در ادامه قصد داریم به بیمه شخص ثالث خودروهای چینی و چگونگی تعیین مبلغ آن در سال ۱۴۰۱ بپردازیم.

  بیمه شخص ثالث چیست؟

بیمه شخص ثالث یکی از پرفروش‌ترین انواع بیمه در کشور است. ازاین‌روی در رونق‌بخشی به صنعت بیمه در کشور جایگاه بالایی دارد. کارشناسان مهم‌ترین دلیل اقبال عمومی بیمه شخص ثالث را به اجباری بودن این بیمه‌نامه نسبت می‌دهند. مطابق قانون تمامی افراد زیان‌دیده در حادثه رانندگی به جز راننده مقصر تحت پوشش‌های تعریف شده در بیمه‌نامه قرار می‌گیرد. این بیمه هزینه‌های درمانی، فوت و خسارت‌های مالی ناشی از حوادث رانندگی جبران می‌کند.

بیمه شخص ثالث خسارات وارد بر خودرو شخص ثالث را جبران می‌کند.

اخیرا شاخه‌ای جدید در این بیمه‌نامه تحت عنوان بیمه حوادث راننده تعریف شده است. در این شاخه راننده مقصر هم تحت پوشش مزایای جبران خسارت‌های جانی بیمه‌نامه مذکور قرار می‌گیرند. دقت کنید که بیمه حوادث راننده جبران خسارات مالی این رانندگان را تقبل نمی‌کند. بیمه شخص ثالث خودروهای چینی هم از این قاعده مستثنی نیستند. قطعا نداشتن این بیمه‌نامه برای مالک خودرو عواقب بدی دارد. با متخلفان به روش‌های زیر برخورد قانونی می‌شود:

متوقف شدن توسط پلیس راهنمایی و رانندگی و فرستادن خودرو به پارکینگ تحمیل تمام خسارات ناشی از حوادث رانندگی به مالک خودرو مقصر تعلق گرفتن جریمه دیرکرد بیمه نداشتن امکان معامله خودرو پوشش‌های بیمه شخص ثالث خودرو

پوشش‌های بیمه شخص ثالث خودرو به شرح زیر است:

جبران هزینه‌های مالی اشخاص ثالث در سوانح رانندگی و جبران هزینه‌ها جبران هزینه‌ها و خسارت‌های جانی به سرنشینان ماشین راننده مقصر و حتی خود فرد راننده مقصر تفاوت بیمه شخص ثالث خودروی ایرانی و چینی

شرایط و پوشش‌ها در قراردادهای بیمه شخص ثالث خودروهای چینی و ایرانی تفاوتی ندارد. تنها تفاوت به حق‌بیمه پرداختی هر خودرو برمی‌گردد.

عوامل تاثیرگذار در تعیین مبلغ حق‌بیمه

عوامل زیادی در تعیین مبلغ حق‌بیمه شخص ثالث تاثیر دارد. این عوامل شامل موارد زیر است:

تعیین مبلغ حق‌بیمه پایه توسط بیمه مرکزی: این مبلغ به صورت سالانه ابلاغ می‌شود. در تعیین قیمت حق‌بیمه پایه کاربری، تعداد سیلندر و سال تولید خودرو نقش دارد. نداشتن سابقه استفاده از مزایای بیمه شخص ثالث و تخفیف‌های مربوط به آن: این عامل تحت عنوان تخفیف عدم خسارت شناخته می‌شود. نوع کاربری وسیله نقلیه: هر چقدر کاربری خودرو برای شرکت بیمه ریسک بیشتری ایجاد کند، برای این ماشین‌ها حق‌بیمه پرداختی بیشتری تعیین می‌شود. مثلا حق‌بیمه پرداختی برای تاکسی‌ها معمولا گران‌تر از سایر خودروها است. نداشتن دیرکرد پرداخت حق‌بیمه: در صورت دیرکرد در پرداخت حق‌بیمه، برای فرد خاطی جریمه‌ای هم به مبلغ پرداختی اضافه می‌شود. سقف تعهدات مالی شرکت بیمه: این سقف به صورت سالانه تعیین می‌شود. در سال ۱۴۰۱ سقف تعهدات شرکت‌ها حدود ۲۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان تعیین شده است. تخفیف‌های شرکت بیمه: حداقل و حداکثر مبلغ حق‌بیمه شخص ثالث توسط بیمه مرکزی به شرکت‌ها ابلاغ می‌شود. هر شرکت هم بر اساس سیاست‌هایی داخلی که دارد، برای جلب رضایت مشتریانش مبلغی را به عنوان تخفیف در نظر می‌گیرد. مدت اعتبار بیمه‌نامه‌ها برای بیمه شخص ثالث: بیمه‌های شخص ثالث به صورت کوتاه مدت (روزشمار)، سه ماهه و سالانه ارائه می‌شوند. خرید بیمه با اعتبار سالانه برای مالکین خودرو صرفه اقتصادی بیشتری دارد. حق‌بیمه پرداختی بیمه شخص ثالث خودروهای چینی

حق‌بیمه پرداختی بیمه شخص ثالث خودروهای چینی به موارد زیر بستگی داد:

نوع کاربری نوع خودرو برند خودرو مدل خودرو سال ساخت خودرو سابقه داشتن بیمه‌نامه تاریخ شماره‌گذاری یا ترخیص خودرو

بیمه شخص ثالث خودروهای چینی را از کجا بخریم؟

بیمه دات کام، کارگزاری آنلاین استعلام قیمت و خرید انواع بیمه‌ها است. اگر قصد خرید بیمه شخص ثالث خودروهای چینی را دارید به صفحه محصولات سایت بروید. اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. پلتفرم بیمه دات کام به شما کمک می‌کند تا در کوتاه‌ترین زمان از معتبرترین شرکت‌های بیمه کشور با رتبه توانگری یک استعلام بگیرید. در این سامانه همچنین قادرید، شرایط خرید نقدی و اقساطی شرکت‌ها را مشاهده کنید. سپس با مطالعه شرایط هر شرکت بنابه نیازی که دارید؛ مناسب‌ترین بیمه‌نامه را انتخاب نمایید.

بیمه شخص ثالث تنها بیمه اجباری برای مالکان خودرو است. این بیمه‌نامه خسارات مالی و جانی ناشی از تصادفات رانندگی را پوشش می‌دهد. به دلیل محبوبیت ماشین‌های ساخت کشور چین، در این مقاله به موضوع بیمه شخص ثالث خودروهای چینی پرداختیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بیمه خودورهای چینی به سایت بیمه دات کام در اینجا مراجعه نمایید.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بیمه شخص ثالث بیمه خودرو بیمه شخص ثالث راننده محور بیمه شخص ثالث خودرو حق بیمه پرداختی بیمه نامه مبلغ حق بیمه جبران هزینه راننده مقصر انواع بیمه تعیین مبلغ هزینه ها پوشش ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!

آفتاب‌‌نیوز :

کلانشهر تهران بر اساس برآورد سال ۲۰۱۸ سازمان ملل، سی‌وچهارمین شهر پرجمعیت جهان شناخته می‌شود که همین امر، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق شهرداری برای انجام امور شهری است. طی سال‌های اخیر، استفاده از اتوبوس‌های شهری (BRT) برای مردم این کلانشهر به یک معضل اساسی تبدیل شده است و ساعات پیک شلوغی باید در صف‌های طویل ایستگاه‌ها، چشم‌انتظار اتوبوس‌های فرسوده نشست.

کار به جایی رسیده که مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، طی روز‌های اخیر در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کلانشهر تهران تا افق سال ۱۴۰۴ نیاز است.» البته چمران در اولین جلسه امسال شورای شهر تهران پس از اعلام احداث مسجد در پارک قیطریه، از انعقاد قرارداد واردات دو هزار دستگاه اتوبوس برقی با یک شرکت چینی خبر داد که جزئیات این قرارداد تا حدودی نامشخص بود.

به دلیل مشکلات اقتصادی موجود طی سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری مورد نیاز در سیستم اتوبوس‌رانی تهران انجام نگرفته و همین امر باعث می‌شود به سرمایه‌ای عظیم و سرعت عمل بالا برای نوسازی این سیستم فرسوده نیاز باشد.

در چند ماه گذشته گله‌مندی شهرداری تهران و خودروسازان داخلی از یکدیگر بار‌ها به گوش رسیده است؛ از ادعای شهرداری مبنی بر بدقولی ایران‌خودرو دیزل در تحویل اتوبوس‌ها گرفته تا افشاگری علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، در مورد پرداخت‌های شهرداری به این شرکت.

عظیمی در بهمن ۱۴۰۲ گفت: «۴۰ دستگاه اتوبوس برقی به شهرداری تهران تحویل داده شد و قرار بود ۲۰۰ میلیارد تومان به ایران‌خودرو پرداخت کنند که ریالی به صورت نقدی پرداخت نشد. شهرداری به جای پول، ملک به ایران‌خودرو داده که آن را هم فروخته‌اند. یعنی شهرداری فروش اموال غیر کرده و تخلف صورت گرفته که مدارک آن موجود است.»

مطالعه بیشتر: مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
همین کش‌وقوس‌های میان یک نهاد دولتی و خودروساز دولتی باعث شد شهرداری بهانه لازم را برای انعقاد قرارداد با طرف چینی به دست آورد. قراردادی که بعد‌ها مشخص شد به جای عقد با یک خودروساز چینی، با شرکت ساختمان‌سازی بسته شده و یک ایراد اساسی دارد. اما سوال اصلی این است که دلیل عقد چنین قرارداد پرشتابی چه بود که شهرداری تهران حتی رغبتی به خرید مستقیم اتوبوس‌ها از خودروساز چینی نداشت؟

محمود خاقانی، تحلیلگر حوزه انرژی، در گفتگو با تجارت‌نیوز اعلام کرد: «شهردار تهران با انعقاد قرارداد ۲.۵ میلیارد یورویی با یک شرکت چینی که در حوزه ساختمان فعالیت می‌کند، اقدام به خرید اتوبوس کرده و وزارت صمت در شرایطی که کمبود برق و بنزین وجود دارد، از این طرح حمایت کرده و قرار است هزاران دستگاه اتومبیل دوگانه‌سوز برقی و بنزینی وارد کنند.»

او ادامه داد: «قرارگاه خاتم‌الانبیا با یک شرکت چینی که در کار تجارت نفت خام است بیش از سه میلیارد یورو قرارداد بسته تا فاز دو فرودگاه امام خمینی را بسازند. خرید اتوبوس برقی از شرکت ساختمانی با کیفیت نامعلوم منجر به هزینه میلیون‌ها یورو می‌شود که نتیجه آن مشخص نیست. شهردار در پارک‌ها مسجد می‌سازد تا توجه مردم از موضوع خرید اتوبوس‌ها به نگرانی بابت قطع درختان منتقل شود.»

اکنون پس از حاشیه‌های بسیار و واکنش‌هایی که این قرارداد برای شهرداری تهران به دنبال داشت، بنر‌های تبلیغاتی در جای‌جای شهر نصب شده است تا قرارداد دو میلیارد یورویی خرید اتوبوس از شرکت ساختمان‌سازی چینی را موجه نشان دهد. نمونه‌ای از این بنر را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.

سوال اساسی دیگر این است که با توجه به عملکرد گذشته، که می‌توان گفت آماده‌سازی زیرساخت خودرو‌های برقی تهران در ۶ ماه آینده چندان ممکن نیست، آیا پای مافیای خودرو در میان بود که چنین قراردادی با مشکلات حقوقی و چنین باعجله بسته شد؟ برای پاسخ به این سوال‌ها باید منتظر عملکرد ۶ ماه آینده این نهاد‌های دولتی بود. هرچند در موارد مختلف گذشته، همچون واردات خودرو‌های سواری، بار‌ها عملکرد وزارت صمت زیر سوال رفته است.

منبع: تجارت نیوز

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • خودروهای باکیفیت صفر کیلومتری که با قیمت چینی‌های بازار ایران می‌شود خرید، البته در خارج/عکس
  • بی وای دی شارک : این پیکاپ چینی، خارجی شد! (+تصاویر)
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت