Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهترین راه برای گرفتن استعلام بیمه درمان تکمیلی چیست بیمه تکمیلی درمان چیست؟ جدول پوشش‌ها، دوره انتظار و فرانشیز بیمه درمان تکمیلی راه‌های دریافت اطلاعات کامل بیمه درمان تکمیلی مقایسه بیمه تکمیلی در شرکت‌های مختلف فرانشیز بیمه‌نامه: دوره انتظار بیمه‌نامه: قیمت بیمه‌نامه نسبت به پوشش‌ها درمانی سقف تعهدات بیمه‌نامه مراکز درمانی طرف قرارداد سنهاب استعلام از سنهاب استعلام بیمه تکمیلی درمان از سنهاب سخن پایانی: بهترین راه برای گرفتن استعلام بیمه درمان تکمیلی چیست

در هنگام تسویه حساب خدمات پزشکی اولین سوالی که مسئول صندوق می‌پرسد این است: آیا بیمه تکمیلی دارید؟ اگر پاسخ شما به این پرسش مثبت باشد بخش زیادی از هزینه‌های درمانی‌تان کم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه درمان در دو دسته پایه و تکمیلی عرضه می‌شوند. شرکت‌های بیمه خصوصی خدمات بیمه تکمیلی را ارائه می‌دهند. فعالیت این شرکت‌ها تحت نظارت سازمان بیمه مرکزی است. بیمه مرکزی وظیفه نظارت و تنظیم بازار بیمه کشور را به عهده دارد. این سازمان برای انجام وظایف قانونی خود به داده‌های آماری شرکت‌های بیمه نیاز دارد. این اطلاعات از طریق سنهاب جمع‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آوری می‌شود. اگر مایلید در این باره بیشتر بدانید با ما همراه باشید.

بیمه تکمیلی درمان چیست؟

بیمه تکمیلی درمان یک قرارداد دو طرفه بین بیمه‌گر و بیمه‌گزار است. طی این قرارداد هزینه‌های درمانی بیمه‌گزار در ازای پرداخت حق‌بیمه توسط بیمه‌گر جبران می‌شود. پیشرط اکثر شرکت‌های بیمه برای ارائه خدمات تکمیلی، داشتن بیمه پایه است. اما برخی شرکت‌های بیمه در ازای دریافت حق‌بیمه بیشتر این پیشرط را برای ارائه خدمات بیمه مکمل درمان برداشته‌اند. بیمه تکمیلی به سه صورت زیر به فروش می‌رسد:

بیمه تکمیلی انفرادی: معمولا نیاز به بیمه‌گر پایه ندارد. بیمه تکمیلی خانواده: بیمه‌گزار می‌تواند افراد تحت تکفل خود اعم از همسر، فرزند، پدر و مادر را تحت پوشش بیمه قرار دهد. بیمه تکمیلی گروهی: شرکت‌ها، سازمان‌ها، ادارات و... برای این بیمه اقدام می‌کنند. شرکت‌های بیمه معمولا به گروه‌های بالای 1000 نفر شرایط ویژه‌‌ای چون حذف دوره انتظار و... ارائه می‌دهند. جدول پوشش‌ها، دوره انتظار و فرانشیز بیمه درمان تکمیلی

پوشش هزینه‌های درمانی شرکت‌ها با هم فرق دارد. اما بطور کلی اکثر بیمه‌گران خدمات زیر را ارائه می‌دهند:

ردیف

نوع پوشش

فرانشیز

دوره انتظار

توضیحات

 

1

 

هزینه‌های بیمارستانی

 

%10 -%30

 

 

3 تا 6 ماه

بستری، جراحی، شیمی درمانی، رادپوتراپی، آنژیوگرافی قلب، گامانایف، انواع سنگ شکن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و Day Care

2

هزینه‌های جراحی‌های تخصصی

%10 -%30

3 تا 6 ماه

سرطان، مغز، اعصاب مرکزی و نخاع، گامانایف، قلب، پیوند ریه، کبد، کلیه و مغز استخوان

 

3

هزینه‌های جراحی‌های مجاز سرپایی

 

%10 -%30

 

-

شکسته‌بندی، گچ‌گیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون، لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزر درمانی

 

 

4

 

 

هزینه‌های

ویزیت و دارو

 

 

 

 

%10 -%30

 

-

جبران هزینه‌های داروهای ایرانی مطابق فهرست داروهای مجاز کشور و صرفا سهم مازاد بیمه‌گر اول- در صورت نداشتن بیمه پایه 10% فرانشیز قرارداد قابل پرداخت است. در داروهای خارجی ملاک قیمت دارو بالاترین نرخ داروی مشابه ایرانی است. اگر دارو مشابه داخلی نداشته باشد 50% هزینه آن توسط بیمه مکمل پرداخت می‌شود.

 

 

5

 

 

هزینه‌های پاراکلینیکی

 

 

%10 -%30

 

 

3 ماه

سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، دانسیتومتری، انواع آندوسکوپی، اکوکاردیوگرافی، سونوگرافی، ام‌آرآی، استرس اکو، نوار عضله، نوار مغز، شنوایی سنجی، آنژیوگرافی چشم، بینایی‌سنجی، تست تنفسی، تست ورزش، نوار مثانه، مانیتورینگ قلب

6

هزینه‌های خدمات آزمایشگاهی

%10 -%30

-

آزمایش‌های تشخیص پزشکی، پاتولوژی، ژنتیک پزشکی، انواع رادیوگرافی، نوار قلب و فیزیوتراپی

7

هزینه‌های آمبولانس

%10 -%30

-

درون شهری و برون شهری

8

جبران هزینه‌های زایمان

%10 -%30

6 تا 9 ماه

-

9

پوشش هزینه‌های درمان نازایی و ناباروری

%10 -%30

-

هزینه‌های مربوط به اعمال جراحی نازایی و ناباروری شامل: ITSC، IUI، IVF، GIFT و ZIFT

10

درمان عیوب انکساری دو چشم

%10 -%30

-

هزینه‌های عمل نقص بینایی 4 دیوپتر و بالاتر تحت پوشش قرار می‌گیرد.

11

هزینه‌های دندان‌پزشکی

%10 -%30

-

کشیدن، روت کانال، جرم‌گیری، پرکردن و عصب‌کشی

12

پوشش خرید سمعک

%10 -%30

-

-

بیمه درمان تکمیلی دارای پوشش های متعدد با مبلغ های مختلف است راه‌های دریافت اطلاعات کامل بیمه درمان تکمیلی

برای اطلاع دقیق از جزییات پوشش‌های درمانی، سقف تعهدات، دوره انتظار و فرانشیز بیمه تکمیلی می‌توانید به سامانه‌های آنلاین استعلام و خرید بیمه‌نامه مراجعه کنید. در سامانه‌هایی مانند بیمه دات کام علاوه‌بر اطلاعات کامل هر شرکت، می‌توانید قیمت بیمه‌نامه را هم استعلام کنید.

مقایسه بیمه تکمیلی در شرکت‌های مختلف

در هنگام تهیه بیمه تکمیلی از شرکت‌های مختلف به موارد زیر دقت کنید:

فرانشیز بیمه‌نامه:

درصدی از هزینه‌های درمانی که بیمه‌گزار باید پرداخت کند.

دوره انتظار بیمه‌نامه:

مدت زمانی که شرکت بیمه به بیمه‌گزار خدمات درمانی ارائه نمی‌دهد. همانطور که در جدول پوشش‌ها می‌بینید، دوره انتظار بیمه‌نامه به پوشش انتخابی بستگی دارد.

قیمت بیمه‌نامه نسبت به پوشش‌ها درمانی

قیمت بیمه‌نامه را باید نسبت به پوشش‌ها و سقف تعهدات درمانی بررسی کرد. بیمه تکمیلی برخی شرکت‌ها قیمت پایین‌تری دارد به همان نسبت هم هزینه‌های درمانی کمتری را پوشش می‌دهند.

سقف تعهدات بیمه‌نامه

در هنگام مقایسه بیمه درمان مکمل حتما به سقف تعهدات سالانه در هر پوشش دقت کنید.

مراکز درمانی طرف قرارداد

برخی شرکت‌های با مراکز محدودی قرارداد دارند. در اینصورت ممکن است نتوانید خدمت پزشکی مدنظر خود را در مراکز خاص دریافت کنید. حتما این مورد را قبل از انتخاب شرکت بررسی کنید.

سنهاب

سنهاب مخفف سامانه نظارت و هدایت الکترونیکی بیمه است. در این سامانه اطلاعات و داده‌های آماری شرکت‌های بیمه جمع‌آوری و پردازش می‌شود. شما می‌توانید از طریق این پایگاه داده اصالت بیمه‌نامه خود را بررسی کنید. در حال حاضر امکان استعلام بیمه‌های خودرو و درمان در سامانه سنهاب مقدور شده است.در سامانه سنهاب، می توانید می‌توانید اطلاعات مهم بیمه‌نامه ای نظیر سابقه خسارت، درصد تخفیف بیمه، مبلغ پرداختی خسارت و موعد انقضای بیمه‌نامه را مشاهده کنید. در سامانه سنهاب بیمه مرکزی، استعلام دریافت خسارت هر بیمه‌نامه ای میسر است و بیمه‌گزاران محترم بتوانند با اطمینان خاطر در کوتاه‌ترین زمان، بیمه‌نامه های خود را استعلام نمایند. همچنین شما با بررسی اطلاعات نمایندگان بیمه می‌توانید از اصالت آنها مطمئن شوید.

برای گرفتن استعلام بیمه نامه تکمیلی وارد کردن کد ملی الزامی است

استعلام از سنهاب

در هنگام گرفتن استعلام از سنهاب اطلاعات زیر را لازم دارید:

اطلاعات شرکت بیمه‌گر شماره بیمه‌نامه شماره تلفن همراه کدملی بیمه‌گزار استعلام بیمه تکمیلی درمان از سنهاب

تاکنون امکان استعلام بیمه تکمیلی درمان برای بیمه‌گزاران از طریق سنهاب فراهم نشده است.

سخن پایانی:

بخش زیادی از هزینه‌های پزشکی را می‌توان به کمک بیمه تکمیلی درمان پوشش داد. این بیمه‌نامه در شرکت‌های خصوصی به فروش می‌رسد. در این مقاله به معرفی بیمه تکمیلی، پوشش‌ها و مقایسه شرایط آن در شرکت‌های بیمه پرداختیم. همچنین درباره سنهاب و نقشآن در گردآوری و بررسی عملکرد شرکت‌های بیمه‌گر صحبت کردیم. امیدواریم اطلاعات ارائه شده، در انتخاب بیمه تکمیلی مناسببه شما کمک کند.

این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و توسط تحریریه اقتصاد آنلاین تهیه نشده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه بیمه تکمیلی سنهاب خرید بیمه بیمه درمان تکمیلی بیمه تکمیلی درمان هزینه های درمانی هزینه های درمان بیمه تکمیلی قیمت بیمه نامه دوره انتظار شرکت های بیمه فرانشیز بیمه سقف تعهدات بیمه گزار بیمه گر پوشش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۲۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل

مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا با اشاره به ظرفیت‌های سازندگان داخلی در تجهیز طرح پتروشیمی دنا گفت: هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی این طرح تا پایان امسال، ورود به توسعه زنجیره متانول را همسو با افزایش سودآوری شرکت هدف‌گذاری کرده است.

به گزارش شانا، وزارت نفت دولت سیزدهم با تمرکز بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت نفت، توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی را نیز در اولویت قرار داده است. در میان طرح‌های در حال اجرای صنعت پتروشیمی، چند طرح متانولی نیز مراحل پایانی کار و راه‌اندازی را طی می‌کنند که با توجه به ایجاد ظرفیت بالای تولید متانول در سال‌های گذشته در ایران، بهره‌برداری از طرح‌های تازه در کنار افزایش ظرفیت تولید این محصول در دنیا و کاهش قیمت جهانی آن، نگرانی‌هایی را از نظر بازاریابی و فروش این محصول ایجاد کرده است.

ازاین‌رو، وزارت نفت به‌منظور رفع چالش‌های متانول‌سازان، جلوگیری از خام‌فروشی و درنتیجه افزایش ایجاد ارزش‌افزوده برای کشور، تکمیل زنجیره این محصول را هدف‌گذاری کرده است.

طرح پتروشیمی دنا نیز از طرح‌های متانولی است که مراحل راه‌اندازی آن تا پایان امسال پایان می‌یابد و با عملیاتی‌شدن آن، حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد به تولید متانول کشور افزوده می‌شود. ازاین‌رو، این شرکت اکنون و هم‌زمان با اجرای مراحل پایانی طرح، ورود به زنجیره این محصول را با مطالعه زنجیره پایین‌دست و تدوین مدل توسعه زنجیره متانول هدف‌گذاری کرده است تا افزون بر تضمین سودآوری شرکت در سال‌های آینده، نقش مؤثرتری در اقتصاد کشور داشته باشد.

حسین هاشمی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با اشاره به اینکه ساخت این پتروشیمی از سال ۱۳۸۹ در فاز دوم منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) آغاز شده است، بیان کرد: دو مجموعه هلدینگ پتروفرهنگ زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان و گروه مالی سپهر بانک صادرات، سهام‌داران این شرکت هستند و این طرح پس از بهره‌برداری، ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن متانول را دارد.

وی به چالش کمبود منابع مالی و تحریم‌ها در اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: تجهیزات فرایندی پتروشیمی دنا که قرار بود از سوی شرکت هالدر تاپسو دانمارک تحویل شود، به دلیل تحریم‌ها از سوی طرف اروپایی متوقف شد. به همین دلیل، تجهیزات به شرکت داخلی ماشین‌سازی اراک سفارش داده شد و می‌توان گفت که به‌نوعی با این اقدام، تهدیدها به فرصت تبدیل شدند.

هاشمی با اعلام اینکه بخش قابل‌ توجهی از تجهیزات، پارسال از ماشین‌سازی اراک تحویل و در سایت نصب شد، افزود: قرارداد ماشین‌سازی اراک شامل ۱۲ تجهیز فرایندی به ارزش ۳۲ میلیون یورو است که تاکنون ۹۳درصد پروژه انجام شده و نصب تجهیزات باقیمانده نیز تیر و مرداد امسال به پایان می‌رسد.

وی افزود: ۱۲ قرارداد تجهیز با ماشین‌سازی اراک شامل سه رآکتور اصلی گاز متانول، یک رآکتور ثانویه، چهار بویلر حرارتی و مخازن مربوطه است که اتفاق مهمی است، زیرا فناوری سه رآکتور اصلی گاز متانول، یک رآکتور ثانویه و چهار بویلر که در اختیار چند شرکت خارجی بود، برای نخستین بار در کشور ایجاد شده‌ است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا کل سرمایه این طرح را ۳۵۰ میلیون یورو اعلام کرد و ادامه داد: حدود ۳۵درصد کل این طرح داخلی بوده و هزینه کل تجهیزات آن ۲۰۰ میلیون یورو می‌شود که بیش از ۶۰ میلیون یورو آن داخلی است.

هاشمی همچنین از تکمیل طرح پتروشیمی دنا تا پایان امسال خبر داد و افزود: در سه‌ ماه پایانی ۱۴۰۲ بخش زیادی از خریدهای باقی‌مانده انجام شد و تا ۶ ماه اول ۱۴۰۳ همه کالاهای موردنیاز دنا وارد سایت می‌شود.

پیشرفت ۱۳درصدی در سال ۱۴۰۲ با وجود همه محدودیت‌ها

وی چالش اصلی اجرای طرح پتروشیمی دنا را تأمین مالی دانست و گفت: این طرح با وجود همه محدودیت‌ها سال گذشته ۱۳درصد در بخش اجرا پیشرفت داشت که حمایت بیشتر بانک‌ها می‌تواند سرعت پیشرفت پروژه را افزایش دهد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا گفت: هم‌اکنون تأمین مالی این طرح از طریق سهام‌دار انجام می‌شود و تسهیلاتی از بانک EIH نیز متوقف بود که در پایان سال ۱۴۰۲ همه مجوزها اخذ شد و در حال فعال‌سازی این بسته هستیم. انتشار اوراق و مذاکره با بانک‌ها نیز در حال پیگیری است.

هاشمی با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از پتروشیمی دنا، ظرفیت متانول ایران ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش می‌یابد، تأکید کرد: ورود به بازار سرمایه ظرف یک سال پس از بهره‌برداری، از سیاست‌های این شرکت است.

ورود به زنجیره متانول

وی همچنین با اشاره به مطالعات انجام‌شده از سوی دنا برای ورود به زنجیره پایین‌دست متانول تصریح کرد: این موضوع با هماهنگی هلدینگ در حال پیگیری است و در صورت مطلوب‌بودن شرایط روند کار، پتروشیمی دنا تا سه سال آینده وارد زنجیره متانول می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا افزود: براساس الگویی که برای توسعه زنجیره متانول طراحی شده، مطالعه درباره چند مسیر ازجمله MTO ،MTG، اسید استیک و اتانول در حال انجام است.

هاشمی از امضای چند تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان برای تأمین لایسنس‌ها و الگوی سرمایه‌گذاری در زنجیره متانول خبر داد و بیان کرد: برنامه‌ریزی شده است که خوراک لازم برای اجرای این طرح‌ها را پتروشیمی دنا تأمین کند و واحدهایی با ظرفیت ۳۰ تا ۱۰۰ هزار تنی به‌طور مشترک با همکاری بخش خصوصی احداث شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی دقیق و اهتمام جدی صندوق ذخیره فرهنگیان به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و سوددهی شرکت‌های تابعه تصریح کرد: ساختار مالی چابک پتروشیمی دنا امکان سودآوری در سال‌های اولیه بهره‌برداری را فراهم خواهد کرد و این شرکت با برنامه‌ریزی در حوزه فروش می‌تواند افزایش بهره‌وری قابل‌ توجهی را رقم زند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا با بیان اینکه طرح پتروشیمی دنا جزو طرح‌های اولویت‌دار دولت سیزدهم است که حداکثر تا اوایل سال آینده به بهره‌برداری رسمی می‌رسد، گفت: هلدینگ پتروفرهنگ نیز به‌طور ویژه بر پیشرفت طرح تمرکز کرده است و برآورد می‌شود پتروشیمی دنا در سال نخست بهره‌برداری حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون دلار درآمد داشته باشد.

لزوم توسعه بازارهای هدف متانول

هاشمی کاهش قیمت‌های جهانی را یکی از مشکلات صنعت متانول در سال‌های گذشته برشمرد و اظهار کرد: باید تمرکز بیشتری روی صادرات متانول به کشورهای اروپایی و آمریکایی داشته باشیم، زیرا بازار این محصول در کشورهای اشاره‌شده وضع بهتری دارد.

وی با اشاره به اینکه مصرف گاز صنعت پتروشیمی فقط ۸درصد گاز تولیدی کشور است، افزود: با توجه به ناترازی گاز، وزارت نفت می‌تواند در بحث سیاست‌های قیمتی و غیرقیمتی همسو با اصلاح الگوی مصرف، برنامه‌های شفافی را برای مصارف خانگی و تجاری پیش بگیرد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا ادامه داد: برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای کاهش مصرف گاز در کشور می‌تواند تأثیر زیادی در تولید صنعت پتروشیمی و ارزآوری کشور داشته باشد.

هاشمی در پایان تأکید کرد: ارائه مزیت‌هایی مانند تنفس خوراک پس از بهره‌برداری به طرح‌های پتروشیمی با پیشرفت مطلوب از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، می‌تواند راهکاری برای افزایش انگیزه سهام‌داران در تکمیل پروژه‌ها باشد.

دیگر خبرها

  • بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست
  • صدور ۲۸ میلیون بیمه‌نامه شخص ثالت در سال گذشته
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟